ESPOO, Finland, February 9, 2011 /PRNewswire/ -- Qvantel, som er et internationalt IT servicecenter, understøtter nu Basware fakturering med en nyt, innovativ løsning, som hjælper Basware til problemfrit at udvide sin webfaktureringsservice og til at udvide sin forretning.

Qvantel-programmet indsamler data fra webfakturaerne, som er overført via Basware webfaktureringsservice og fra andre elektroniske filer, prissætter hændelserne og producerer et kundebaseret materiale til brug ved fakturering.

Programmet foretager hændelsen ved at samle, prissætte og fakturere processer mere automatisk. Det vil forstørre betjeningen af Basware mærkbart i et miljø, hvor antallet af sendte dokumenter er ti, ja endda hundrede millioner dokumenter om måneden mellem tusinder af forskellige organisationer. Udover processens effektivitet tilbyder programmet en progressiv prissætning, rabat og produktemballage som løsninger til Basware services.

"Vi valgte Qvantels løsning, da Qvantel har mange års erfaring inden for teleoperation med indsamling, prissætning og fakturering af store hændelsesmasser. Qvantel tilbyder et centralt fungerende og globalt skalerende program, som gør det muligt for os at sikre en kontrolleret vækst i vores forretning," kommenterer Basware manager Esa Tihilä.

"Basware er førende på markedet inden for elektronisk håndtering og automatisering af virksomheders økonomiske processer. Samarbejdet med Basware er en fremragende start på den Qvantels udvidede kerne know how inden for det voksende marked," siger bestyrelsesformand for Qvantel Oy, Ilkka Aura.

"Qvantel et specialiseret i en besparende og effektiv håndtering af store antal hændelser med lav økonomisk værdi. Vi tror på at de elektroniske filer vil erstatte papirudskrifter med en accelererende hastighed, og at markedet for automatisering af økonomiske processer vil vokse med adskillige ti procent i de kommende år," siger Aura.

Qvantel Corporation

Qvantel Corporation er et internationalt IT servicecenter med 150 ansatte.

Qvantel tilbyder kompleks business supportsystemer og IT konsultationsservice, som hurtigt og besparende kan implementeres. Af kunder kan nævnes TDC Nordic, TeliaSonera Group, Elisa Group, Finnet Group og Academica Oy, samt Ericsson AB og ST Ericsson AB.

Qvantel har kunder i Finland, Sverige, Norge, Estland, Spanien og Indonesien. Qvantel er en privatejet virksomhed og har kontorer i Espoo og Jyväskylä i Finland, Malmö i Sverige, Singapore, Hyderabad og Bangalore i Indien.

Mere information kan findes på Qvantel Oy webservices på

http://www.qvantel.com.

Basware Oy

Basware udvikler succesrige løsninger til elektronisk håndtering af køb, fakturaer, rejsefakturaer, webfakturering og økonomisk administration.

Mere end en million brugere anvender Basware-produkter i automatiseringen af økonomiske processer. Basware Oyj blev grundlagt i1985 og er aktienoteret på Helsinkis børsmarked.

Mere information kan findes på Basware Oy webservices på

http://www.basware.fi