ESPOO, Finland, February 9, 2011 /PRNewswire/ -- Qvantel, som er et internasjonalt IT-servicesenter, forsterker sin Basware-fakturering med en ny, innovativ løsning som hjelper Basware med å enkelt utvide sine nettfaktureringstjenester og få virksomheten til å vokse.

Qvantel-applikasjonen innhenter data fra nettfakturaer overført via Baswares nettfaktureringsservice og fra andre elektriske filer, priser begivenhetene og produserer klientbasert materiale for faktureringen.

Applikasjonen vil gjøre begivenhetinnsamling, prising og faktureringsprosesser mer automatisk. Det vil merkbart utvide Basware-operasjon i et miljø hvor volumet av overførte dokumenter er titalls, til og med hundretalls millioner dokumenter per måned mellom tusener av forskjellige organisasjoner. I tillegg til prosesseffektiviteten tilbyr applikasjonen progressiv prising, rabatt og produktpakkingsløsninger til Basware-tjenestene.

"Vi velger Qvantels løsning siden Qvantel har årevis med erfaring innen teleoperatørvirksomhet for å samle inn, prise og fakturere store hendelsesmasser. Qvantel vil tilby en applikasjon som er sentralt drevet og på global skala som gjør at vi kan sikre kontrollert vekst for vår virksomhet," sier Basware manager Esa Tihilä.

"Basware er markedsleder innen elektrisk håndtering og automatisering av økonomiske prosesser for bedrifter. Samarbeidet med Basware er en flott start på den utvidede kjernekunnskapen som Qvantel har i det økende markedet," sier board president i Qvantel Oy, Ilkka Aura.

"Qvantel spesialiserer seg på å håndtere store hendelser med liten økonomisk verdi kostnadseffektivt og presist. Vi mener at elektriske filer vil erstatte papirkopier med økende hastighet og at automatiseringsmarkedet til de økonomiske prosessene til selskaper vil øke flere titalls prosent i kommende år," sier Aura.

Qvantel Corporation

Qvantel Corporation er et internasjonalt IT-servicesenter med 150 ansatte. Qvantel tilbyr avansert forretningsstøttesystemer og IT-konsultasjonstjenester som kan implementeres raskt og kostnadseffektivt. Blant deres kunder finner vi TDC Nordic, TeliaSonera Group, Elisa Group, Finnet Group og Academica Oy i tillegg til Ericsson AB og ST Ericsson AB. Qvantel har kunder i Finland, Sverige, Norge, Estland, Spania og Indonesia. Qvantel er et privateid selskap og dets kontorer befinner seg i Espoo og Jyväskylä i Finland, Malmø i Sverige, Singapore, Hyderabad og Bangalore i India.

Mer informasjon kan finnes på Qvantel Oys nettside, på http://www.qvantel.com.

Basware Oy

Basware utvikler vellykkede løsninger til elektronisk håndtering av kjøp, kjøpskvitteringer og reisekvitteringer, nettfakturering og økonomisk håndtering. Over en million brukere bruker Basware-produkter for automatisering av økonomiske prosesser. Basware Oyj ble grunnlagt i 1985 og aksjen er notert på børsen i Helsinki.

Mer informasjon kan finnes på Basware Oys nettside, på http://www.basware.fi