STOCKHOLM, March 24 /PRNewswire/ --

- Leverantör av situationsbaserad mobilititesplattform vinner prestigeutmärkelse från Logica

Logica har utsett Appear till årets totala vinnare i den globala innovationstävlingen - Global Innovation Venture Partner-program 2009, e viktigt globalt event som hållits i åtta länder, där Logica identifierat den bästa innovationspartnern av 520 teknologiföretag världen över.

Det här programmet handlar om att föra ut och tillgängliggöra de innovationer som finns ute på företagen i de deltagande länderna, säger GBS Bindra, Global Innovation Director, Logica. Appear har visat en teknik med nästintill oändliga möjligheter för våra kunder. I dagens företagsklimat måste organisationerna leverera exceptionellt kundvärde. Med Appear IQ finns det enorma möjligheter att hjälpa organisationer att ge bättre kundservice, utveckla nya verksamheter och intäktsmodeller samt stärka den totala kundupplevelsen. Vi ser fram emot att få samarbeta med Appear och introducera dess innovation för våra kunder.

Appear har redan utvecklat lyckosamma lösningar för mobila medarbetare hos holländska järnvägen och Paris tunnelbana. Appear kommer, tillsammans med Logica världen över, att ta fram liknande affärslösningar för en rad olika industriområden.

Vi är hedrade över att ha valts till årets vinnare av Global Innovation Venture Partner Programme Award, säger Xavier Aubry, CEO Appear. Det är en viktig milstolpe för oss att ta emot detta pris från Logica, som är det ledande it-tjänstföretaget. Vi har hittills nått ut till rese- och transportbranschen med vårt budskap om situationsbaserade mobila tjänster med innovativa kunder som nederländska järnvägen och Paris tunnelbana. Nu, med Logicas stöd, kan vi nå ut till en rad andra branscher som offentlig sektor, sjukvård och energisektorn. Inom kort kommer tusentals anställda och miljontals konsumenter att använda våra situationsbaserade mobila tjänster dagligen utan att ens vara medvetna om det.

Vi är mycket glada över den globala utnämningen av Appear som vinnare, säger Markus Närenbäck, Business Development Director, Logica Sverige. Detta är verkligen ett erkännande av Appear som ledande och innovativ leverantör av mobil teknologi och vi ser fram emot ett samarbete i teknikens framkant. Det ligger helt i linje med vårt fokus på att leverera kundnytta med innovativa lösningar. Vi är övertygade om att Appear kommer vara till stor nytta för flera av våra kunder.

Läs mer om Global Innovation Venture Partner Programme Award och tävlingen här http://www.lgica.com/r/350233169/Logica+launces+global+search+for+outsta...

Besök gärna oss på http://www.appearnetworks.com http://www.logica.se

Presskontakt: Mia Falgard, Appear Anna Carlon, Logica mia.falgard@appearnetworks.com, anna.carlson@logica.com +46(0)8-545-91-378 +46(0)8-671-9272

Presskontakt: Mia Falgard, Appear, mia.falgard@appearnetworks.com, +46(0)8-545-91-378; Anna Carlon, Logica, anna.carlson@logica.com, +46(0)8-671-9272